باور کنید یا نه، نمایشگاه E3 2018 به زودی برگزار خواهد شد. نمایشگاه سالانه ی بازی های ویدیویی در ماه ژوئن بار دیگر به لس آنجلس باز می گردد. این نمایشگاه یکی از بزرگترین رویداد های سالانه برای انتشار اخبار بازی های ویدیویی است. مانند همیشه در روزهای منتهی به نمایشگاه E3 2018 کنفرانس هایی پیرامون بازی ها و زمان انتشارشان برگزار می گردد.

کنفرانس خبری شرکت EA روز شنبه ۹ ژوئن (نوزده خرداد) با مختصر اخباری پیرامون بازی هایش برگزار می شود. در حالی که شرکت Microsoft و Bethesda به ترتیب بعد از ظهر و عصر روز یکشنبه کنفرانس خواهند داشت، شرکت Devolver Digital (که از تازه واردان کنفرانس های نمایشگاه E3 2018 است) روز یکشنبه میزبان کنفرانس مطبوعاتی اش خواهد بود. در ادامه، کنفرانس شرکت Square Enix صبح روز دوشنبه برگزار می شود. نوبت شرکت Ubisoft بعدازظهر دوشنبه بوده و چند ساعت بعد نوبت ارائه شرکت Sony در عصر روز دوشنبه می باشد. نمایش بازی های کامپیوتری نیز روز دوشنبه اتفاق می افتد. سپس شرکت Nintendo کنفرانس مطبوعاتی اش را روز سه شنبه برگزار می کند.

در ادامه ی مقاله، زمان بندی دقیق کنفرانس های مطبوعاتی سال جاری نمایشگاه E3 2018 را آماده کرده ایم. در این مقطع زمانی گمان نمی کنیم شرکت دیگری کنفرانس داشته باشد با این حال هر گونه تغییری در زمان بندی کنفرانس ها را به اطلاعتان می رسانیم.

برنامه زمان بندی کنفرانس های نمایشگاه E3 2018

Saturday, June 9 (نوزده خرداد)

  • (Electronic Arts — 11 AM PT / 2 PM ET / 7 PM BST (4 AM AET on June 10

Sunday, June 10 (بیست خرداد)

  • (Microsoft — 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET on June 11
  • (Bethesda — 6:30 PM PT / 9:30 PM ET (2:30 AM BST / 11:30 AM AET on June 11
  • (Devolver Digital — 8 PM PT / 11 PM ET (4 AM BST / 1 PM AET on June 11

Monday, June 11( بیست و یک خرداد)

  • (Square Enix — 10 AM PT / 1 PM ET / 6 PM BST (3 AM AET on June 12
  • (Ubisoft — 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET on June 12
  • (PC Gaming Show — 3 PM PT / 6 PM ET / 11 PM BST (8 AM AET on June 12
  • (Sony — 6 PM PT / 9 PM ET (2 AM BST / 11 AM on June 12

Tuesday, June 12( بیست و دو خرداد)

  • (Nintendo — 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST (2 AM AET on June 13

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *